Skip to content

Healing

Healing är en japansk friskvårds teknik där energin kanaliseras via händer och hjälper till att skapa livsenergi. Avsikten med healing behandlingen är att skapa balans i kroppens olika skikt och hjälpa till att skapa en läkande process. Energierna påverkar kroppen, auran, såväl som själen.

Om du känner dig:

  1. Stressad eller utbränd

  2. Har svårt att sova

  3. Känslomässig blockerat

Då kan healing vara den rätta behandlingen för dig.

Under behandlingen kommer jag att titta på din aura för att samla in och läsa varför du har obalanser i din fysiska, andliga eller känslomässiga tillstånd. Jag kommer att få medial och intuitiv information om din aktuella livssituation och orsaken till varför du befinner dig där samt hur du bäst bör bära dig åt för att återfå sinnesfrid och närvaro i nuet.

Avslutningsvis kommer jag att tillföra helande och balanserande energi till de fält som omger din kropp. En healing behandling tar ca. en timme och du kommer att ombedes att ligga ner på en brits med kläderna på.

Hypnos

Vissa mentala blockeringar kan återspegla sig i kroppssjukdomar, fobier, missbruk och obesvarade rädslor. Genom en djup avslappning och skarp koncentration kommer vi att frilägga dessa minnen, bilder, tankar och känslor för att ge kvitt och upplösa alla dessa spänningar. Det är viktigt att veta att det är helt uteslutet att en person kan behärskas, manipuleras eller ens försättas i djup trance mot sin vilja delvis också för att en person i hypnos sover inte.

Vad kan du få hjälp med?

  1. Depressioner, fobier och rädsla

  2. Smärta, oro, ångest, stress, utbrändhet och sömnlöshet

  3. Diverse missbruk beteende

  4. Regression till tidigare liv eller trauma

  5. Bättre självkänsla

Behandlingen tar 2 timmar per session. Antal sessioner varierar.

Rensning & Kraft

En behandling som syftar till att skapa emotionell rensning och avgiftning både på det mentala och det själsliga planet så att kroppen omställs till en nyläge eller noll start. Behandlingsformen skräddarsys av ett antal olika tekniker som arbetar på djupet av alla upplevda tillstånd och tar ca. 4 timmar.

Priser

Behandling
900 kr

Inclusive moms

Healing

Den omfattar 1 möten på 60 minuter.
1,500 kr

Inclusive moms

Hypnos

Den omfattar 1 möte på 2 timmar. Väljer du att köpa 10 behandlingar så ligger priset på 12,000 Kr.
1,800 kr

Inclusive moms

Rensning & Kraft

Den omfattar 1 möte på 4 timmar.